Lejerens Rengøring

Forsamlingshuset økonomi tillader ikke de store udgifter til rengøring. Vi er afhængige af, af lejerne selv gør ordentlig rent efter sig. Nedenfor angives, hvad der ligger deri:

Forstuen støvsuges før stolene stilles derud.

Salen: Stole og borde tages ind fra salen og stilles på plads i forstuen. Stolene anbringes med de blå stole forrest. Hvis noget er i stykker, stilles det lidt til side. Bordene stilles to og to med bordfladerne mod hinanden. Bordene må ikke slæbes hen ad gulvene. Gulvet i salen fejes og vindueskarmene aftørres. Eventuelle skrammer på vægge indberettes på evalueringsskemaet.

Kaffestuen: Gulvet fejes og vindueskarmene aftørres. Stolene og stilles på plads i forstuen.

Gang og toiletter fejes og toiletter trækkes ud.

Køkkenet og opvaskerum : Al opvask gøres færdig og servicet sættes på plads. Alle madrester lægges i affaldssækken. Evt. ituslået service noteres på evalueringsskemaet og stilles frem på køkken bordet. Ovne rengøres, hvis de har været i brug. Opvaskemaskinens rist renses. Kaffemaskinen rengøres. Bordene tørres af med en fugtig klud. Gulv fejes. Brugte viskestykker, klude og håndklæder lægges i vaskemaskinen, som sættes i gang som anvist. Køleskabet gøres rent med aftørrede hylder. Affaldssækken bæres ud i containeren udenfor.

 Den lille forstue : Gulvet fejes. Måtterne rystes.

 Husk at skrive fremkomne småskader (det kan jo ske) på evalueringsskemaet.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.11 | 11:13

Hej Gitte, Jeg vil gerne lege forsamlingshuset d. 10. dec. til min datters fødselsdag. Er der mulighed for det?

...
18.09 | 14:53

Tak for svære

...
18.09 | 09:34

Hej Ramadan
Forsamlingshuset er allerede udlejet den 1. oktober, desværre.

...
18.09 | 09:31

Hej Christian
Den lille sal udlejes kun på hverdage. Hele huset kan lejes den dag og koster 2050 kr, dertil depositum 1000 kr og passivt medlemskab til 500 kr.

...
Du kan lide denne side